Clio online matematik

Matematik 7.-9. – Matematik til udskolingen – Clio – Clio.me

Matematik 7.-9. – Matematik til udskolingen – Clio

Clio Matematik er et komplet digitalt undervisningsmateriale til matematik i udskolingen fyldt med undervisningsforløb og årsplaner. Prøv gratis i 30 dage.

Clio Matematik

Clio – Clio Matematik

Velkommen til Clio Matematik. Vælg det klassetrin, der passer til dig: 4.-6. klasse · 7.-9. klasse. Psst … husk, at du også kan logge ind fra www.clio.me/dk …

Matematik – Clio.me

Matematik

Cliouniverset. Læringsportaler. Opgavesystem. Skift trin eller læringsportal. Brug globussen til at navigere mellem portalerne.

Clio Matematik – Clio.me

Clio Matematik

På Clio Matematik arbejder vi med problemløsning og undersøgende matematik, med stort fokus på proces og differentiering. Portalen er et interaktivt …

På Clio Matematik arbejder vi med problemløsning og undersøgende matematik, med stort fokus på proces og differentiering. Portalen er et interaktivt undervisningsmateriale, der fokuserer på elevernes læring, engagement og individuelle forudsætninger.

Test og undersøg – Clio.me

Test og undersøg

Clio Matematik 7.-9. klasse · Undervisningsforløb · Årsplaner · Redskaber · Metoder · Prøver og kompetencer · Test og undersøg.

En illustration af et ligningssystem kan afsløre løsningen.

Undervisningsforløb – Clio.me

Undervisningsforløb

Redigeret af Clio. … Matematikspillet – om programmering og decimaltal. 5. klasse … Opskriften på matematik – om længde, rumfang og vægt. 5. klasse.

Svar – Clio.me

Svar

Prøv gratis Log ind. Svar. Ens og forskelligt opgaveark Clio Online 2016 Her er opgavearket “Ens og forskelligt”. © Clio Online, 2016. Forrige Næste.

Brøker – Clio.me

Brøker

Kan du ikke se teksten? Vi kan se, at du ikke er logget ind. Log ind herunder, eller prøv Clio Matematik gratis. Prøv gratis Log ind.

En brøk er et tal, der står skrevet som et regnestykke. For at finde værdien af en brøk må du dividere tælleren, som står øverst, med nævneren, som står nederst.

Undervisningsforløb – Clio.me

Undervisningsforløb

forløb kan ikke vises. Det er desværre ikke muligt at vise forløb lige nu. Prøv at vente nogle minutter og genindlæse siden. Hvis det ikke virker, …

Escape room – Clio.me

Escape room

I skal slippe ud af rummene ved at løse forskellige matematiske opgaver inden for kombinatorik og sandsynlighed. Formålet er, at I skal samarbejde og …

Keywords: clio online matematik