Lys dit hjem op med de rette lamper

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, et praktisk arbejdsmiljø i køkkenet eller en afslappende stemning i soveværelset, er det vigtigt at vælge de rette lamper, hvilket du kan få gode råd til ved at læse videre her. 

 

Stue- og soveværelsesbelysning

Stue og soveværelse er to rum, hvor belysningen spiller en stor rolle for den samlede atmosfære. 

  1. Gulvlamper kan være en god idé i stuen, da de kan give et blødt og varmt lys, som er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Gulvlamper kan også bruges til at fremhæve dekorative elementer i rummet.
  2. Sengebordslamper til soveværelset eller natlamper til børneværelset er en god løsning, da de kan give et blødt og behageligt lys, som er perfekt til at læse eller slappe af i inden sengetid. Her er en lampe med dæmpefunktion gavnlig, idet du selv kan justere lyset efter jeres behov. 

Køkkenbelysning

Køkkenet er ofte det mest travle rum i huset, hvor der bliver tilberedt mad, spist og socialisere – belysningen er derfor vigtig.  

  1. En central loftslampe i køkkenet kan give et godt og jævnt lys, som er praktisk, når der laves mad og rengøres. En lampe med dæmpefunktion kan være en fordel, så du kan skrue ned og op for lyset, når du ønsker en mere afslappet stemning.
  2. Spotlights kan være en god løsning, når du ønsker ekstra lys på arbejdsområder som ved køkkenbordet og komfuret. Spotlights kan også bruges til at fremhæve dekorative elementer i køkkenet.